Manja slova Veća slova RSS

>

Dodatno obavjestenje o potpisivanju Ugovora o korišćenju dijela prihoda od igara na sreću za sufinansiranje planova i programa

Datum objave: 26.12.2013 14:24 | Autor: Ivona Mihajlović - administrator

Ispis Štampaj stranicu


U skladu sa ranijim obavještenjem, koristimo priliku da informišemo predstavnike organizacija čiji su planovi i programi podržani na osnovu Odluke o raspodjeli dijela prihoda od igara na sreću za 2013. godinu da su u obavezi da sa Komisijom zaključe Ugovore o korišćenju dijela prihoda od igara na sreću za sufinansiranje planova i programa.

Imajući u vidu da je od utorka 24.12.2013. godine do četvrtka 26.12.2013. godine, izvršeno potpisivanje ugovora iz svih šest oblasti u kojima su raspodjeljivana sredstva, obavještavamo predstavnike organizacija koji nijesu bili u prilici da potpišu ugovore u predviđenom terminu, da će u petak 27.12.2013. godine, u terminu od 09.30-16.30 časova, biti organizovano dodatno potpisivanje ugovora. Tada će i zvanično biti završeno potpisivanje ugovora.
 
Mole se predstavnici organizacija da na potpisivanje ugovora dođu u terminima predviđenim za pojedine oblasti, kao i da sa sobom ponesu pečat organizacije, broj žiro računa i PIB, kako bi, u ugovoru unijete cifre, bile provjerene prije konačnog potpisivanja.

Komisija za raspodjelu dijela prihoda od igara na sreću